Service

Nybyggnation

ROT

Marielunds VVS Service, er rörmokare i Uppsala och Stockholm,

Marielunds VVS Service och installation rörmokare i Uppsala och Stockholm, vi jobbar med avlopp, värmepumpar, bergvärme, kulvert, stamrenoveringar

VVS arbete i Grund utfört av rörmokare från Marielunds VVS i Uppsala.

VVS arbete i Grund utfört av rörmokare från Marielunds VVS i Uppsala

Värmepanna för hästgård utfört av rörmokare från Marielunds VVS i Uppsala.

Värmepanna för hästgård utfört av rörmokare från Marielunds VVS i Uppsala

Vi finns här för att ge er bästa tänkbara VVS service i Uppsala och Stockholm med närområde. Marielunds VVS utför allt från stora entreprenader till mindre service-arbeten. Bland våra kunder finns företag, hästgårdar samt privatpersoner med mycket höga krav. Inget uppdrag inom VVS är för stort eller för litet för oss.

Våra rörmokare hjälper er med allt ifrån stopp i avloppet, byte av blandare eller en totalrenovering av ert badrum. Kontakta oss idag!

Marielunds VVS har stor erfarenhet av nybyggnation av fastigheter, hästgårdar samt enfamiljshus, vi kan genomföra kompletta projekt eller jobba som underentreprenör i era projekt. Vi jobbar med ledande leverantörer som Nibe, CTC, Danfoss, Mora, FMM samt LK för garantera högsta kvalitet på våra arbeten. 

Vår kvalitetspolicy, kundfokus samt att våra rörmokare är auktoriserade via Säker Vatten garanterar att ni får bästa möjliga leverans!

Att byta värmekälla kan spara stora pengar, Marielunds VVS utför installationer och service av värmepumpar. Vi har ett brett urval av värmepumpar för hus, villa, fritids-hus och lägenheter att välja bland och anpassar värmepumpen efter förutsättningar och behov. Vi jobbar även med stam-renovering, kulvertar, fjärrvärme-installationer, värmeväxlare, pannbyten eller renovera och bygga om badrum.

Kom ihåg att du som privatperson kan göra ROT-avdrag för arbete vid VVS-installationer!