Vattenfilter

Åtgärda ert vatten med ett vattenreningfilter

Har du problem med gröna och blå eller vita och gråaktiga beläggningar i sanitetsporslinet? Då stavas vattenproblemet surt eller hårt vatten och bör åtgärdas. Båda dessa vattenproblem kan nämligen orsaka stora skador på husets rör och ledningar.

Det finns en lösning på alla vattenproblem!

Allt levande på jorden är beroende av vatten och speciellt rent. Det finns många olika vattenproblem och på Aqua Expert har vi lösningarna. Vi har de vattenreningsfilter som kan lösa just dina problem. Aqua Expert har ett eget ackrediterat laboratorium, detta är något helt unikt för vattenfilterbranschen.

Åtgärda era problem med ett vattenreningfilter

Marielunds VVS har sedan många år tillbaka varit återförsäljare till Aqua Expert och levererat vattenfilter till våra kunder i Uppsala och Stockholm. Det finns många olika anledningar till att installera ett vattenfilter, Järn och Mangan, surt och aggressivt vatten, hårt vatten, svavelväten, radon eller problem med humus/ytvatten.

Oavsett vilket problem ni har kan Marielunds VVS rörmokare i Uppsala och Stockholm hjälpa er komma tillrätta med ert vatten, lär mer om de olika filtren på Aqua Experts hemsida!